Gratis audiocursus

Leer in vijf dagen wat jouw hond echt nodig heeft en bouw een sterke band op met je beste vriend!

Je adopteerde een hond vol goede bedoelingen. Je houdt heel veel van hem of haar maar soms doet hij dingen waar je boos, gefrustreerd of zelfs wat bang van wordt? Je krijgt adviezen van alle kanten, ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet wat je het beste kan doen om de situatie te veranderen?

Dan is deze cursus iets voor jou! Geen snelle tips of nutteloze kunstjes. Wel een heldere uitleg met als resultaat meer inzicht en begrip voor je hond en een duurzame band met je beste vriend.

“Een gelukkige hond, is een gelukkige verzorger”

Door de cursus te beluisteren leer jij:

 • Wat je (geadopteerde) hond écht nodig heeft
 • Hoe je een goede band kan opbouwen met je (adoptie)hond
 • Wat je hond jou wil vertellen
 • Hoe je je hond kan steunen en helpen in elke situatie

 

Elke dag een nieuw thema, vijf dagen lang

  Geen tijd om vanachter je computer een cursus te volgen? Geen probleem! ‘Blaffende honden bijten wél’ is een audiocursus. Luister dus gezellig in de auto, tijdens het strijken of op wandeling met je hond! Elk deel duurt tussen de 10 en 25 minuten en zit bomvol waardevolle inzichten en tips. Vijf dagen lang ontvang te telkens een nieuw deel.
  • Waarom je hond wél in bed mag slapen

  Over hoe jij het vertrouwen kan winnen van je hond en hoe jullie een band kunnen opbouwen die gebaseerd is op respect en connectie en over hoe jij je hond kan helpen als hij het even moeilijk heeft.  

   • Wat je hond écht nodig heeft

   Over hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw hond zich veilig en gelukkig voelt in je huis en de vijf basisbehoeften van elke hond: veiligheid, een eigen plek, voeding, begrenzing en steun.

    • Hondentaal kan je leren

    Over hoe jij je hond kan leren begrijpen. Loopt hij op rare momenten te geeuwen? Blaft hij naar alles dat beweegt? Durft hij grommen? Dan wil hij je iets vertellen! Een betere communicatie zorgt voor meer connectie.

     • Agressieve honden bestaan niet

     Over hoe je je hond kan helpen als hij blaft, bijt of gromt naar bezoekers of als hij uitvalt naar andere honden op wandeling. Waarom doet hij dat? En wat kan jij doen om ervoor te zorgen dat het stopt?

      • Een sterke band met je hond? Dat doe je zo!

      Over waarom ‘soft’ zijn met je hond niet altijd slecht is en over hoe jij je hond kan opvoeden met respect voor je grenzen zonder brullen of straffen.

       

      !

      De cursus gaf me meteen zoveel inzicht in het gedrag van mijn lieve Luna. Als baasjes denken wij nog veel te veel vanuit ons eigen perspectief. Annelies weet dat in vijf dagen om te draaien. Geweldig dat je dit gratis weggeeft. Heel erg bedankt! Je hebt mijn leven en dat van Luna voor altijd veranderd en ik heb meteen ingeschreven voor het ‘Van Zwerfhond tot Huishond’ traject. Heb er nog geen seconde spijt van gehad en geniet van elke babbel en elk inzicht dat ik van jou krijg. Kan niet wachten op meer!

      Marianne uit Oudenaarde

      Een hond uit het buitenland redden lag voor ons heel erg voor de hand. Waar we geen rekening mee hadden gehouden was dat Rocky bang zou zijn voor alles. Elke beweging, elk geluidje was hem te veel. Ik heb lang en veel gezocht op het internet naar oplossingen. Maar dingen die voor normale honden werken, werkten niet voor hem. Tot we bij de audiocursus van Annelies uitkwamen. Ik wist meteen, dit is het! Ik luister de cursus nog af en toe eens terug. Zo vergeet ik nooit meer wat er belangrijk is voor Rocky.

      Kurt uit Kortrijk

      Ik volg geregeld eens een cursus via internet. Meestal kies ik voor betalende dingen omdat cursussen die gratis worden aangeboden over niks gaan. Daar leer je niks van. Toch liet ik me verleiden om de audiocursus van Annelies te downloaden. We hadden net onze Lucky uit het asiel gehaald en dat was geen pretje. Op de hondenschool konden ze niet echt helpen. Maar na de cursus vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Ik kreeg heel snel antwoord toen ik Annelies een vraag stuurde en voed nu elke hond die hier door de deur komt op met haar methode. Bedankt Annelies, je bent geweldig!

      Dorien uit Menen

      Over

      Ik ben Annelies, de drijvende kracht achter Honden in Nesten. Mijn Azerbeidzjaanse straathond Kibo en ik zijn ondertussen al sinds 2017 een team. Kibo was een heel angstige hond toen ze als puppy aankwam in ons land. Dat uitte zich onder andere in blaffen, grommen, bijten, trekken aan de lijn en in agressie.

      Na verschillende adviezen om haar te laten inslapen, haalde ik zelf mijn diploma gedragstherapeut. Nu help ik al verschillende jaren geadopteerde en getraumatiseerde honden en hun verzorgers. Ik help je om meer inzicht te krijgen in het gedrag van je hond en een betere band met hem of haar op te bouwen.

      Sinds ik aan de slag ben als hondengedragstherapeut heb ik ondervonden dat het in élk gezin, met élke hond kan fout lopen. Maar de kans dat verzorgers in de problemen komen met een geadopteerde hond, is naar mijn aanvoelen wel een stuk groter.

      Niet omdat zij slechter met hun hond omgaan. Wel omdat die hond al een rugzakje heeft. Daarom maakte ik deze cursus. Zo hoop ik mensen de moeilijke reis die Kibo en ik doormaakten te besparen.

      Gratis introductiebabbel

      Je wil weten wat Honden in Nesten voor jou en je gezin kan betekenen? Je weet niet goed welk traject het beste bij jullie past? Je weet graag even van tevoren met wie je in zee gaat? Je wil graag meer weten over mijn manier van werken?

      Boek dan een gratis introductiebabbel.

      • Duur: 30 minuten
      • Telefonisch
      • Boek zelf via de agenda, wanneer het jou uitkomt
      • Neem de tijd om jouw probleem uit de doeken te doen
      • De kans om al je vragen te stellen over mijn manier van werken
      • Je krijgt vrijblijvend een traject aangeraden dat het beste bij de uitdaging van jouw gezin past

      De Honden in Nesten Community