Aanbod

Bij Honden in Nesten kan je terecht voor hondengedragstherapie voor elk probleem met je hond waar je zelf niet uit geraakt. Omdat geen twee honden en geen twee probleemsituaties dezelfde zijn, ontwikkelde ik enkele hoogst gepersonaliseerde en gespecialiseerde trajecten. Twijfel je welk traject er bij je past? Boek dan even een gratis introductiebabbel, ik help je graag!

Van Zwerfhond tot Huishond

Één op één begeleiding

Je hond trekt aan de lijn, gromt of bijt, plast in huis, springt op naar bezoek kan niet alleen zijn of vernielt alles waar hij zijn tanden in kan zetten? Met dit traject achterhalen we met één-op-één begeleiding de oorzaak van dat gedrag en zoeken we naar een duurzame oplossing. Zodat jij en je hond weer samen van het leven kunnen genieten.

Blije Pup, Blij Baasje

Één op één begeleiding

Je wil een goede start maken met je puppy? Je twijfelt over wat de juiste methode is om je hond rustig te leren wandelen, in de bench te leren gaan, buiten te leren plassen,… Je wil vooral dat je nieuwe hond zich goed voelt in huis? In dit traject wordt je drie maanden lang één-op-één ondersteund. Zo krijgen jij en je pup de best mogelijke start. 

Ontspannen wandelen

Één op één begeleiding

Je hond is een droom in huis. Lief, aanhankelijk en rustig. Maar zodra je je wandelschoenen aantrekt en over de drempel stapt, verandert hij in een trekpaard waar geen houden aan is? Of in een wolf die blaft, gromt en hapt naar andere honden? Dan is dit traject iets voor jou. Stap voor stap bouwen we één-op-één samen aan een ontspannen wandeling. 

Hondenschool

Groepsles

Geen traditionele hondenschool zoals jij die kent. Wel lessen in groepjes van maximaal drie honden in een rustige omgeving. Een plek waar we elkaar steunen zonder te oordelen en waar je hond de basiscommando’s kan leren op zijn eigen tempo. Zonder straf of pijn, mét fijne ervaringen en voldoende rust. Presteren is niet belangrijk, genieten wel.

Theorielessen

Groepsles

In samenwerking met dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem is er sinds kort de cursus ‘Hondentaal, de basis’. In acht lessen leer je alles over hoe honden communiceren, hoe je kan reageren bij ongewenst gedrag en hoe je een sterke band kan opbouwen met je beste vriend. Ook geschikt voor wie professioneel met honden bezig is.

Online leren

Online studie

Je adopteerde hond en hij is heel angstig? De aanpassing aan een leven in jouw huis verloopt moeizaam? Je hond gromt of bijt? Je wil dolgraag dingen doen met je nieuwe vriend, maar het wil maar niet lukken? Dan is dit dé online plek voor jou! De online community en eerste online cursus worden verwacht in oktober 2023, zet je nu al op de wachtlijst!

Audiocursus

Gratis

Hondenkennis is er voor iedereen. Want hoe meer verzorgers met kennis, hoe meer gelukkige honden. Daarom probeer ik zo veel mogelijk van mijn kennis gratis te delen. Check hier de vijfdelige audiocursus boordevol kennis voor een goede band tussen jou en je beste vriend en zet de eerste stap naar een dolgelukkige hond. Helemaal gratis en voor niks! 

Lezing

Groepsles

In de lezing ‘Je hond praat! Maar jij luistert niet?’ leer je waarom honden zo vaak ‘ongewenst gedrag’ vertonen en hoe je dat als verzorger kan voorkomen door middel van connectie. Met de nodige humor en een goede dosis interactie leer je in een tweetal uur de beginselen van de hondentaal en waarom het zo belangrijk is dat ook jij die leert spreken.

Gratis introductiebabbel

Je wil weten wat Honden in Nesten voor jou en je gezin kan betekenen? Je weet niet goed welk traject het beste bij jullie past? Je weet graag even van tevoren met wie je in zee gaat? Je wil graag meer weten over mijn manier van werken?

Boek dan een gratis introductiebabbel.

  • Duur: 30 minuten
  • Telefonisch
  • Boek zelf via de agenda, wanneer het jou uitkomt
  • Neem de tijd om jouw probleem uit de doeken te doen
  • De kans om al je vragen te stellen over mijn manier van werken
  • Je krijgt vrijblijvend een traject aangeraden dat het beste bij de uitdaging van jouw gezin past

De Honden in Nesten Community